Cookie icon
Към кошницата
menuto.net поръчка на храна menuto.net поръчка на храна

Онлайн Поръчка на храна

Вход/Регистрация
към заведенията към заведенията Хапни като за Европейско! Избери ресторант от...

Как да поръчам

КАК ДА НАПРАВИТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА:


Можете да поръчате по два начина: онлайн и по телефона.


За да направите поръчка по телефона е необходимо да се свържете с наш оператор на телефоните посочени по-долу.

 

За да можете да извършите Вашата поръчка онлайн е необходимо да сте регистриран потребител на сайта. Ако вече имате регистрация е необходимо да се идентифицирате в системата на menuto.net с вашето потребителско име и парола.

Регистрация и поръчка онлайн - стъпка по стъпка:

1. Как да се регистрирате

В горната дясна част на всяка страница се намира пряк път към формата за регистрация и вписване в системата на menuto.net. Регистрацията включва информация за вас като потребител, телефонен номер за контакт с Вас и адрес за доставката. След като се впишете в системата имате възможност да редактирате информацията за Вашия профил при необходимост. 

2. Избор на заведение

За да отидете директно към заведенията от Вашия град използвайте  бутоните с имената на градовете, намиращи се в горния ляв ъгъл на началната страница. След като влезете в профила на избраното от вас заведение получавате пълна информация за него, необходима за вашата поръчка: работно време, цени за доставка, цени на опаковки, време за доставка, промоции.

 

3. Избор на ястие

От профила на избраното от вас заведение имате достъп до всички категории на ястията предлагани от даденото заведение (менюто в лявата част на тази страница). За да виждате всички цени и грамажи на ястията в отделните категории, както и да направите своята поръчка онлайн е необходимо да сте влезли с потребителското си име и парола. 

Изборът на ястие става от бутона "Избери".  Имате възможност да посочите повече от един брой от желаното ястие.

 

 

 

 

 

 

 

4. Преглед на вашата текуща поръчка

В горната дясна част се намира вашата пазарска количка. Чрез бутон "Продължи" получавате информация за вашата поръчка до момента, както и информация за оставащата сума до вашата безплатна доставка и до спечелването на промоция(ако има такава) на съответното заведение.

 

 

5. Редакция на текуща поръчка

За да добавите или изтриете ястие използвайте бутон "добави/премахни продукти". За да изтриете всички избрани продукти използвайте бутон "изпразни количката". Изтриването на отделен продукт от кошницата става с кръглия бутон X, намиращ се под избрания продукт.

 

 

 

 

 

6. Приключване на поръчка

За да приключите Вашата поръчка е необходимо да прегледате: Информацията за вашата доставка избраните ястия както и адреса за доставка - по подразбиране този адрес се попълва автоматично от Вашия профил, но имате възможност да промените адреса за дадена поръчка, ако в момента не се намирате на посочения  при регистрацията, както и да внесете допълнителни уточнения в полетата "уточнения" и "допълнителна информация" при необходимост. Преди да приключите поръчката може да изберете друг час и ден за доставка от падащото меню (системата е автоматично настроена за изпълнение на поръчката Ви "възможно най-скоро")

 

7.Начин на плащане

Заплащане на поръчката с извършва в брой при доставката на поръчаното.

 

След като приключите Вашата поръчка, ако поръчвате за първи път, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение на информацията посочена в регистрационната форма.

 

Моля, посочвайте винаги актуален и включен телефон за връзка с Вас!


Благодарим ви, че избрахте menuto.net.

 

Добър апетит!

 
Реклама

Банер