Към кошницата
menuto.net поръчка на храна menuto.net поръчка на храна

Онлайн Поръчка на храна

Вход/Регистрация
към заведенията към заведенията Гладът е голям, но спасение дебне отнякъде... Избери ресторант от...

Bruce Dickinson в София на 23 декември 2019

 

NUCOAST CONCERTS и SOFIA MUSIC ENTERPRISES имат изключителното удоволствие да ви представят

 

Специалното авторско шоу на вокалиста на Iron Maiden - Bruce Dickinson

 

За какво служи този бутон – Вечер - разговор с Брус Дикинсън

 

23 декември (понеделник) 2019, 20:00 ч., Зала 1, Национален дворец на културата

 

За какво служи този бутон – Вечер с Брус Дикинсън

 

Брус Дикинсън е един от музикантите с изключително интересен и впечатляващ житейски път. Освен вълнуващите десетилетията с метъл титаните Iron Maiden, животът на Брус извън прожекторите е наистина необикновен. Той е самолетен пилот и капитан, авиационен предприемач, пивовар, телевизионен актьор, сценарист, автор на бестселъри, изнасял е мотивиращи ораторски речи, има два издадени романа и е международен фехтовач.

 

През 2017 Дикинсън започва да промотира автобиографията си За какво служи този бутон като прави няколко литературни четения и срещи с фенове и медии в различни театри във Великобритания. Оттогава, За какво служи този бутон – Вечер - разговор с Брус Дикинсън се превръща в едно собствено шоу, което наподобява стандъп комедия. То е с продължителност 2 часа.

 

Шоуто е разделено на две части, като в началото Брус разказва по много забавен и хумористичен начин за вълнуващия си живот. Представяйки завладяващи истории със своя уникален стил, придружени от лични снимки, Брус разказва и анекдоти не само от книгата си, но и други по-малко известни и непубликувани истории.

 

Втората част е посветена изцяло на въпроси към Брус - той отговаря на всички чудати и директни въпроси по един невероятно импровизиран и остроумен начин. Всичко това, прави шоуто увлекателно и незабравимо.

Не пропускайте уникалната възможност да се докоснете до фантастичния разказвач и  ненадминат шоумен Брус Дикинсън в една незабравина вечер на 23 декември в зала 1 на НДК.

 

БИЛЕТИ

Билетите за шоуто За какво служи този бутон – Вечер с Брус Дикинсън са на цени от 45 до 120 лева и влизат в продажба от 4 юли (четвъртък) 2019г. и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим

 

Билети за концерта  – в офиса на Yo-ticket- Русе, ул. 19-ти Февруари 2 (оторизирана каса на Eventim.bg)

Още информация и на www.yoticket.net, 082 510 646, 0893 381 409

 
Реклама

Банер