Към кошницата
menuto.net поръчка на храна menuto.net поръчка на храна

Онлайн Поръчка на храна

за поръчки
0894 43 80 27
0894 43 80 30
Вход/Регистрация
0894 43 80 27
към заведенията към заведенията Гладът е голям, но спасение дебне отнякъде... Избери ресторант от...

Филип Киркоров - Ново шоу: Я+R в Русе на 17 юни 2019

 

ФИЛИП КИРКОРОВ


ПРЕМИЕРА


New Project Я+R второе Я

 

 

 

08.06. 2019 СОФИЯ - НДК зала 1

 

10.06. 2019 ПЛОВДИВ - Зала Колодрум

 

12.06. 2019 БУРГАС - Летен Театър

 

14.06. 2019 ВАРНА - Летен Театър

 

17.06. 2019 РУСЕ - Арена Монбат

 

 

 

Поп краля на руската поп музика ще представи новото си шоу New Project Я+R второе Я (Второто ми аз) премиерно в 5 български града през юни. Идеята за мега спектакъла започна от желанието за подобряване на шоуто, създадено от творческия двигател на Цирк Дю Солей - Франко Драгоне. След реализацията на всички замислени идеи, обаче, се получи едно абсолютно ново шоу, което надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект.

 

Тонове на техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3Д анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт.

 

В новата си програма звездата от български произход кани зрителите в пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства.  Сюжетът на миналата шоу-програма на Филип Киркоров се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам. Така зрителите успяха да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.

 

В новата програма певецът е съпроводен от образите на Муза и “Ангел” - спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип. Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, счупили рекордите на руските радио класации, като Цвет настроения синий , Ибица и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова Уважаемый автор (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.

 

След премиерата на новата си програма певецът сподели за отношенията си с бившата и единствената си съпруга : За всичките тези години научих от нея толкова много, че се разбираме без думи. Ако е дошла на концерта ми и ме подкрепя, навярно, съм правил нещо правилно в този живот. За мен тя е неизменен авторитет, чието мнение ценя независимо от статута на отношенията ни. При нас нищо не се е променило - тя все още ми е близък приятел - не мога да се похваля с много такива.

 

Билети за концерта  – в офиса на Yo-ticket- Русе, ул. 19-ти Февруари 2 (оторизирана каса на Eventim.bg)

 

Още информация и на www.yoticket.net, 082 510 646, 0893 381 409

 
Реклама

Банер