Към кошницата
menuto.net поръчка на храна menuto.net поръчка на храна

Онлайн Поръчка на храна

за поръчки
0894 43 80 27
0894 43 80 30
Вход/Регистрация
0894 43 80 27
към заведенията към заведенията Гладът е голям, но спасение дебне отнякъде... Избери ресторант от...

Большой Московский Цирк нова програма: OFU в Русе на 21 март 2019

 

Двучасовите представления в България  са :

 

21 март Русе              Арена Русе

24 март Пловдив        Колодрум

26 март София           Арена Армеец

 

След невероятния успех на високотехнологичните програми Circus 2.0 и UFO, Большой Московский Цирк стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу-спектакъл OFU, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

 

Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу UFO, преди две години, още говорят за увлекателната история на човека похитен от извънземни. Програмата OFU обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани обрати,  опасни приключения, каскади с коне и кучета, агенти в черно и едно изгубено извънземно.

 

Шоу спектакълът OFU ще ви остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много други изненади!

 

Мащабната продукция превишава 100 души  - акробати , еквилибристи, фокусници,  жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

 

Основатели на Болшой Московский Цирк са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  -  абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс , двамата са режисьори на  спектаклите  на Болшой Московский Цирк .

 

Фен базата на Большой Московский Цирк е огромна - от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектакълите на трупата когато са във Франция!

 

Большой Московский Цирк няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!

 

Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място.

Учтиво молим, родителите/придружителите, да носят копие на акта за раждане на детето.

 

 

Билети  – в офиса на Yo-ticket- Русе, ул. 19-ти Февруари 2 (оторизирана каса на Eventim.bg)

Още информация и на www.yoticket.net, 082 510 646, 0893 381 409

 
Реклама

Банер