Към кошницата
menuto.net поръчка на храна menuto.net поръчка на храна

Онлайн Поръчка на храна

за поръчки
0894 43 80 27
0894 43 80 30
Вход/Регистрация
0894 43 80 27
към заведенията към заведенията Гладът е голям, но спасение дебне отнякъде... Избери ресторант от...

Васко Василев в Русе на 6 ноември

 

След като се превърна в първия български инструменталист, напълнил Арена Армеец, Васко Василев се реши и на два поредни концерта в НДК.

 

Датите са 10 и 11 ноември, а София е финалната спирка от турнето на музиканта. Стартът му е на 5-ти във Варна (ДКЦ), след което историите си с цигулка Васко ще разказва в Русе (6-ти ноември, Булстрад Арена) и Пловдив (8-ми ноември, комплекс СИЛА).

 

Имайки в предвид факта, че през октомври 2013-та майсторът на тънката струна почти разпродаде генералната си репетиция за всички,не успели да се класират за шоуто вечерта, то идеята да се поклони за бис пред 10 000 души в общо две вечери изглежда съвсем постижима.

 

По традиция момчето-чудо от Люлин не анонсира репертоар и това е един от най-симпатичните парадокси при него – билетите за събитията му се изчерпват месеци по-рано без хората да са наясно дали ще слушат филмови теми, или класика.

 

Последният си звуков десант в НДК Васко направи на 10 декември, строявайки бенд от 7 националности на сцената. Падналият сняг в Лондон задържа с повече от 12 часа единия контрабасист и на помощ на Василев в последната минута се притече Веселин Веселинов-Еко.

 

Дали през ноември Васко ще доведе у нас за трети път солисти от Ковънт гардън и ще видим ли отново зад пианото музата му Памела Никълсън, предстои да разберем. Сигурно е обаче, че той ще гъделичка сетивата ни с две цигулки на обща възраст 616 години.

 

Едната от тях е Амати и Васко я носи със себе си навсякъде като ръчен багаж. Изплащал е стойността й в продължение на 20 години. Инструментите са най-скъпите вещи, които Василев притежава, и са застраховани за колосални суми.

 

Той ги сравнява с войници, защото до сега не са го предавали преди спектакъл, въпреки че струните им могат да се разстроят с времето.

 

Билети може да закупите и в офиса на Yo-ticket- Русе, ул. 19-ти Февруари 2 (оторизирана каса на Eventim.bg)

Още информация и на www.yoticket.net, 082 510 646, 0893 381 40

 
Реклама

Банер