Към кошницата
menuto.net поръчка на храна

Онлайн Поръчка на храна

за поръчки
0894 43 80 27
0894 43 80 30
към заведениятакъм заведениятаГладът е голям, но спасение дебне отнякъде... Избери ресторант от...

Легендарните Toto с концерт в София на 4 март 2018

 

СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС И LIVE NATION

имат изключителното удоволствие да ви представят

 

ЛЕГЕНДАРНИТЕ TOTO С ЕДИН СПЕЦИАЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ТЯХНАТА 40-ГОДИШНИНА!

 

ТОТО РАЗШИРЯВАТ ТУРНЕТО СИ ПРЕЗ 2018Г. С ОЩЕ 11 КОНЦЕРТА

 

НОВИЯТ АЛБУМ ОТ SONY 40 TRIPS AROUND THE SUN ЩЕ БЪДЕ ПО ПОВОД 40-ГОДИШНИНАТА ИМ ПРЕЗ 2018Г.

 

Той ще бъде издаден от Sony Music’s Legacy Recordings през февруари 2018г. и ще съдържа преработени хитове, както и нови песни.

 

Исторически погледнато, само няколко са групите оставили толкова ярка следа в поп културата, както ТОТО. Заедно от 40 години, с хиляди участия зад гърба си, ТОТО се утвърждават като една от най-успешните формации на световната музикална сцена.

 

Индивидуалните проекти на членовете на групата с различни музиканти, както и цялостното творчество на ТОТО, могат да бъдат чути на удивителния брой от 5000 албума, които бележат половин милиард продажби. Те са образец, по който много артисти базират звученето си.

 

ТОТО са една от малкото групи от 70-те, които са издържали модата и промените през годините. Техният репертоар продължава да бъде включван в различни телевизионни продукции и филми. В момента те се радват на огромен брой фенове от всякаква възраст. Не е преувеличение ако се каже, че 95% от хората по света за чували песен на ТОТО.

 

През 2015г. легендарната група записва техния пръв студиен албум от 10 години – ТОТО XIV. Той представлява изключителна комбинация от умели аранжименти и брилянтни мелодии, представени по гениален начин. Албумът влиза в топ 10 на класациите по цял свят и става най-успешният от 1988г. насам.

 

През 2018г. ТОТО бележат 40 години от своята забележителна кариера. За четири десетилетия, групата издава 17 студийни албума и продава над 40 милиона копия в цял свят. Те печелят няколко награди Грами и са включени в Musicians Hall of Fame and Museum през 2009г.

 

ТОТО планират да отпразнуват годишнината си с предастоящото турне 40 Trips Around The Sun Tour. То ще стартира през февруари 2018г. в Европа и ще бъде едно от най-мащабните досега. Концертите, включени в него ще бъдат изключително специални и изпълнени с много изненади.

 

Към турнето са добавени още 11 дати. Преди старта на турнето, ТОТО в партньорство със Sony Musics Legacy Recordings ще издадат нов албум. Той ще включва както 9 нови песни, така и преработени хитове на групата.

 

На концерта си в България на 4 март, 2018г. в Зала 1, НДК ТОТО ще бъдат в състав – Стив Лукатър, Дейвид Пейч, Стив Поркаро и Джоузеф Уилямс.

 

Билети може да закупите и в офиса на Yo-ticket- Русе, ул. 19-ти Февруари 2 (оторизирана каса на Eventim.bg)

Още информация и на www.yoticket.net, 082 510 646, 0893 381 40

 
Реклама

Банер